Over mij

Passie en kennis staan centraal

Zonder passie geen leven! Als liefhebber van klassieke auto’s was de stap naar notarieel beëdigd taxateur voor mij niet zo groot.

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met een meer dan normale belangstelling voor de toentertijd hedendaagse auto’s en de geschiedenis van techniek. Al vroeg werd mij de kennis van techniek en, in de vrije tijd, de kneepjes van het automonteursvak bijgebracht door ervaren automonteurs.
Het zelf repareren en restaureren van auto’s is inmiddels voor mij een belangrijke vrije tijdbesteding, inclusief de revisie van onderdelen en componenten, maar ook las- plaatwerkreparaties.

Naast mijn activiteiten als taxateur motorvoertuigen, ben ik actief als internationaal business consultant in de automotive sector en ben ik partner/oprichter van een data-warehouse bedrijf met velen miljoenen gebruikte auto advertenties (big data).

Lid van clubs en organisaties

  • Stichting RETM Stichting Register Experts Taxateurs Motorvoertuigen Ingeschreven onder nummer 003 Penningmeester
  • RREC Lid van de Rolls-Royce Enthousiast Club (Engeland)
  • JDCH Jaguar Daimler Club Holland Secretaris in de periode 2008 - Lustrumfeest 2017: (mede)organisator
  • KNAC Lid van de Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club
  • Twents Oldtimer Festival Twents Oldtimer Club, organisator Twents Oldtimer Festival Bestuurslid
  • Tuesday Fever Lid popkoor Bestuurslid
Mijn eigen oldtimers zijn: een MGC cabriolet ’68, een Jaguar XJ6C ’78 en een Cadillac Coupe deVille ’77. Dagelijks rij ik in een youngtimer, een Volvo V70 ’97 (classic). Denk aan: 2019 lidmaatschapskaarten van JDCH, RREC en KNAC

Wereldwijd netwerk van experts

Door mijn kennis van en activiteiten in het automotive domein, het lidmaatschap van diversen oldtimerclubs beschik ik over een wereldwijd netwerk van (register) experts en liefhebbers die dat stukje extra informatie kunnen geven over een bijzondere auto. Maar ben ik ook in staat de juiste (online) bronnen te raadplegen, waar u als klant u voordeel mee kunt doen.

Verzekeringen

Om het vak van taxateur te kunnen, en mogen uitvoeren, een verplichting volgens de richtlijnen van Stichting RETM, heb ik zowel een bedrijfs- als beroepsaansprakelijkheid verzekering afgesloten.

Henneveld Taxaties
Schildhuisstraat 5
7651 BT Tubbergen
T. 06-54921409