Afspraak

Kennis over en passie voor klassieke voertuigen!

Heeft u voor uw voertuig een onafhankelijke en deskundig taxatierapport nodig, dan bent u bij mij aan het goede adres. De hoogwaardige rapporten zijn FEHAC-goedgekeurd en door verzekeraars erkend.

Taxeren vindt plaats bij u op locatie of bij mij, in Tubbergen (Overijssel), zie tarieven voor de financiƫle compensatie.

Reserveer de taxatie aanvraag op www.classiccartaxaties.nl/afspraak, bel of email. Ook kunt u onderstaand formulier invullen.

Afspraak maken

Een afspraak maken voor het uitvoeren van een taxatie, een schouwing of het geven van een aan- of verkoopadvies doet u hier. Vul de gegevens in op het formulier en ik neem spoedig contact met u op om de afspraak te maken. (De velden met een * zijn verplicht in te vullen zodat ik contact met u kan opnemen.)

Heeft u alle gegevens van uw voertuig bij de hand?

U kunt uw auto, motor of camper ook direct aanmelden via het uitgebreide formulier op de website van Classic Car Taxaties. Daarvoor zijn de volgende gegevens nodig:

  • uw persoons- en contactgegevens
  • het kenteken van uw auto, motor of camper
  • het chassisnummer
  • de kilometerstand

Aanmelden via www.classiccartaxaties.nl/aanmeldentaxatie.

Uw naam*

Straat*

Huisnummer*

Postcode*

Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*

Kenteken*

Opmerkingen of vragen:

Deze gegevens worden gebruikt om contact met u op te nemen om een afspraak met u te maken. Zie het privacybeleid voor meer informatie.

Henneveld Taxaties
Schildhuisstraat 5
7651 BT Tubbergen
T. 06-54921409