Afspraak

Kennis over en passie voor klassieke voertuigen!

Heeft u voor uw voertuig een onafhankelijke en deskundig taxatierapport nodig, dan bent u bij mij aan het goede adres. De hoogwaardige rapporten zijn FEHAC-goedgekeurd en door verzekeraars erkend.

Taxeren vindt plaats bij u op locatie of bij mij, in Tubbergen (Overijssel), ik beschik over een eigen locatie mét hefbrug, zie tarieven voor de financiële compensatie.

Reserveer de taxatie aanvraag op deze pagina met behulp van het formulier, maar direct bellen of een email kan natuurlijk ook!

 

Afspraak maken

Een afspraak maken voor het uitvoeren van een taxatie, een schouwing of het geven van een aan- of verkoopadvies doet u hier. Vul de gegevens in op het formulier en ik neem spoedig contact met u op om de afspraak te maken. (De velden met een * zijn verplicht in te vullen zodat ik contact met u kan opnemen.)

 

Heeft u alle gegevens van uw voertuig bij de hand?

U kunt uw auto, motor of camper nu direct aanmelden via het uitgebreide formulier op deze pagina, daarvoor zijn de volgende gegevens nodig:

 • uw persoons- en contactgegevens
 • het kenteken van uw auto, motor of camper
 • het chassisnummer
 • de kilometerstand

  Uw naam*

  Straat*

  Huisnummer*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Kenteken*

  Opmerkingen of vragen:

  Deze gegevens worden gebruikt om contact met u op te nemen om een afspraak met u te maken. Zie het privacybeleid voor meer informatie.

  Henneveld Taxaties
  Schildhuisstraat 5
  7651 BT Tubbergen
  T. 06-54921409
  WhatsApp_Logo
  Fehac-Logo Goedgekeurd Taxatierapport